lördag 5 februari 2011

2 feb: Styrelsemöte i hemföreningen

Årets första styrelsemöte i folkpartiet i Danderyd. Jag sitter i styrelsen sedan 1991, tjugo år - och kan tänka mig sitta kvar. Det är i grunden väldigt roligt att ta del av den diskussion som ständigt pågår i en avdelning som folkpartiets i Danderyd.
Den här gången blir det utöver årsredovisningen för 2010 - som jag har den äran att svara för - mest diskussioner om dels praktiska saker vid kommande möten, dels vad som rör sig i kommunen.

Det är ju ett intressant läge - moderaterna skall samarbeta 2010-2014 med sin förment största motståndare, Danderydscentern under den evigt unga 75-åriga partiledaren Siv Sahlström. Vi är många som undrar hur det skall gå.
Det är denna undran som diskuteras.
Och så får vi höra lite om hur moderaterna resonerar - mellan skål och vägg. Trots att moderaterna för allt smör i Småland inte vill ta i gång i folkpartiet i Danderyd - så har det varit sedan 1994 då jag hade blivit ordförande - kan man inte låta bli att ständigt ha någon form av omvänd dialog med folkpartiet, ity den samarbetspartner man nu ingått avtal med om politiken, den är lika lättfångad som en hal ål.
Det är inte utan att man hos flera liberaler kan ana: Vad var det vi sa!
Och så tillönskar vi alla moderaterna och centern framgång för Danderydsbornas skull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar