söndag 15 september 2013

14 september 2013: Jenny Åkervall på Stocksunds bibliotek

Jenny Åkervall på Stocksunds bibliotek

Nästa anhalt under dagen var Stocksunds bibliotek där Sällskapet Amorina, under ledning av Kjell Gunnarson, och Stocksundsbibliotekets Vänner, under ledning av Gunhild Sällvin, hade fått Boråsaren och Stocksundsbon Jenny Åkervall att tala om sin bok Jag inte (Norstedts förlag).
  Jenny Åkervall, med make och tre barn bosatt i Stocksund sedan tio år, har skrivit en skönlitterär roman med två bakgrunder, psykiatrikern - där man kan ana att hennes mor har spelat en roll eftersom hon är just psykiatriker och genom åren fått ta hand om så många trasiga människor - och politiken - där man kan ana att Jenny Åkervalls bakgrund som talskrivare åt först förre statsministern Göran Persson, sedan åt oppositionsledaren Mona Sahlin, har bidragit om inte till intrigerna så dock personteckningarna, varken Persson eller Sahlin är dock huvudfigurer, det är en annan politiker.
Gunhild Sällvin introducerar Jenny
Åkervall. N
  Ett bra arrangemang.
  Jag köpte boken.
  Nästa arrangemang: Helge Johnsson, f.d. informationschef i Vattenfall, talar om sin bok om hur man flugfiskar i vattenfalls och andra vatten, bördig från Östersund kan man mer om de flesta om fula och andra fiskars rörelser under ytan.
  Jag har redan fått boken. Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar