onsdag 12 maj 2010

12 maj: Hur skall vi förhindra Östros att få veta?

I Eskilstuna-Kuriren (lib) berättar vice ordföranden i Eskilstuna kommunstyrelse Jimmy Jansson (s), tilltänkt kommunstyrelseordförande efter Hans Ekström som skall bli riksdagsledamot om olyckan är framme och socialdemokraterna gör ett bra val, att bakgrunden till att socialdemokraterna i Eskilstuna nu föreslår betydligt större satsningar på skolan än tidigare är att det kommer in betydligt mer pengar från skattebetalarna än man räknat med.
Goda tider väntas, med andra ord.
I ett annat reportage i tidningen rapporteras att företagen nu ser ljust på framtiden, efterfrågan på deras produkter och tjänster ökar, ja, "nu har det vänt i Södermanland".
Den fråga som efter detta inställer sig är:
- Hur skall vi kunna förhindra att denna information om den ekonomiska utvecklingen i Eskilstuna, som ju dessutom kan tankas vara mer regional och rent nationell än lokal, sprider sig till Thomas Östros (s) och hans vänner i trepartikartellen?
Hela dess politik går ju ut på att möta sämre tider med högre skatter - att det borde vara tvärtom, men det är en annan sak - och så rapporterar egna partivänner att verkligheten ser rakt annorlunda ut! Mycket illa, eller hur?
Tänk förresten denna hemska tanke:
I valet mellan goda och dåliga nyheter, föredrar väljarna goda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar